Wijzigingen aanvragen


Wilt u uw overeenkomst wijzigen, omdat u bijvoorbeeld op een andere dag opvang wilt of een dag meer opvang nodig heeft, dan kunt u dit per e-mail aan de afdeling klantenservice aangeven. Wij kunnen u daarna telefonisch informeren over de mogelijkheden voor de door u gevraagde wijziging.

Wilt u minder kinderopvang afnemen, dan wordt dat beschouwd als een opzegging van een deel van de met ons gesloten overeenkomst. U kunt dit per e-mail aan ons doorgeven. Conform de algemene plaatsingsvoorwaarden wordt hiervoor een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd. De deelopzegging kan ingaan op iedere willekeurige dag. Dit betekent dat, wanneer u bijvoorbeeld per 5 mei opzegt, de wijziging op 5 juni ingaat.

Opzegging

Wilt u uw gehele overeenkomst met Jump-Inn opzeggen, dan kunt u dit via de e-mail laten weten. De opzegtermijn is 1 maand, conform de algemene plaatsingsvoorwaarden. Deze opzegtermijn gaat in op elke willekeurige dag van de maand.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers van klantenservice; klantenservice@speelinn.nl.